**
**
**
**

Гранд Боровец се строи в близост до стария център на курорта, само на няколко минути от ски съоръженията и пистите. Изграждането се очаква да приключи до края на 2014г.

 

Боровата гора, заобикаляща Гранд Боровец предоставя изумителен пейзаж, далеч от шума и динамиката на града. Така на нашите гости се предоставя възможността да изпитат неповторимото чувство на планинското уединение, като същевременно се възползват на удобствата на типичния градски хотел.

 

Предимството на това да си собственик на имот в Гранд Боровец е в това, че се намира високо в планината – далеч от градския шум, с всичките достойнства на чистия въздух, непокътната природа, възможности за спорт и забавления, а в същото време е близо като разстояние. Намира се на по-малко от 60 минути от летище София, на 120 километра от Пловдив и на 150 километра от границата с Гърция. 

 

Друго преимущество е, че дори извън силния сезон, Гранд Боровец ще бъде средище на бизнес срещи и конференции.

 

В близост до София (62км.)

 

Предимството от това да си собственик на имот в Гранд Боровец се усещат далеч преди вашето пристигане – по-малко от 60 мин разстояние от летище София и обширен паркинг. Друго преимущество е, че дори извън силния сезон, Гранд Боровец ще бъде средище на срещи и конференции, особено за представители на бизнеса в София.