**
**
**
**

Το Γκραντ Μπόροβετς κτίζεται κοντά στο παλιό κέντρο του θέρετρου, μόνο σε μερικά λεπτά από τους σκι εξοπλισμούς και τις πίστες. Η οικοδόμηση ξεκίνησε την άνοιξη του 2008 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2009.

 

Η έκταση του Γκραντ Μπόροβετς είναι 6,476 τ.μ., ενώ το οικοδόμημα είναι μόλις 23% απ’ αυτά. Τα υπόλοιπα 3,900 τ.μ. μαγέυουν με λίθινους κήπους, πράσινους χώρους, υάλινες και υδάτινες επιφάνειες.

 

Το πευκόδασος, που περικυκλώνει το Γκραντ Μπόροβετς προσφέρει καταπληκτική θέα, μακριά από το θόρυβο και την δυναμική της πόλεως. Έτσι στους επισκέπτες μας προσφέρετε τη δυνατότητα να αισθάνονται το ανεπανάληπτο αίσθημα της απομόνωσης του βουνού, και ταυτόχρονα να επωφελούνται από τις ανέσεις του τυπικού ξενοδοχείου της πόλεως.

 

Κοντά στη Σόφια / 62 χλμ/

 

Το πλεονέκτημα το να είσαι ιδιοκτήτης ακινήτου στο Γκραντ Μπόροβετς αισθάνεται μακράν πριν την άφιξη σας –λιγότερο από 60 λεπτά απόσταση από το αεροδρόμιο της Σόφιας και ευρύχωρο πάρκιγκ. Η υψηλή εκτίμηση της περιουσίας και οι σταθερές θέσεις των τιμών στην αγορά ακινήτων, είναι δείκτης για την σημαντική ανταποδοτικότητα.

 

Άλλο πλεονέκτημα είναι πως ακόμη και εκτός της δυνατής εποχής, το Γκραντ Μπόροβετς θα είναι κέντρο συναντήσεων και συνδιασκέψεων ειδικά για τους αντιπροσώπους της επιχείρησης στη Σόφια.