**
**
**
**

Η ICPD – ο δικός σας επενδυτικός παρτνέρ

 

Πριν πάνω από 5 χρόνια οι ιδρυτές της ICPD καταλαβαίνουν πως η μοναδικότητα της Βουλγαρίας την μετατρέπει στο ιδανικό προορισμό για τους αλλοδαπούς επενδυτές όπως στις μέρες μας, έτσι και στο μέλλον. Η ICPD καθοδηγείται από τις αρχές της σταθερής ανάπτυξης στην Βουλγαρία. Οι τελευταίες προγνώσεις της Παγκόσμιας οργάνωσης εμπορίου συμπίπτουν πλήρως με την αντίληψη για το μέλλον της ICPD: έως το 2010 ο αριθμός των τουριστών που επισκέπτονται την χώρα μας θα υπερβαίνει τα 20 εκατομμύρια ετησίως, το οποίο μετατρέπει την Βουλγαρία σε μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες τουριστικές αγορές.

 

Η Intercapital Property Development (ICPD) είναι δημόσια εταιρία, η οποία εμπορεύεται στο Βουλγαρικό χρηματιστήριο εμπορευμάτων (www.bse-sofia.bg).Η ICPD είναι νόμιμα ρυθμιζόμενη και έχει άδεια από την Βουλγαρική Επιτροπή Οικονομικής Επιτήρησης. Η ICPD έχει κεφάλαιο άνω των 40 εκατομμυρίων λέβα, όπως και μερικούς μεγάλους οικονομικούς θεσμούς ανάμεσα στους μετόχους της – Συνταξιοδοτικά ταμεία ING, OTP Ουγγαρία, EFG Eurobank Ελλάδα και άλλες. Η ICPD ενεργεί σύμφωνα με τους νόμους περί της προστασίας των καταναλωτών και των επενδυτών.

 

Η ομάδα της ICPD έχει σημαντική βάση και πείρα. Μέλη του Δ.Σ. είναι:

  • Η Ροσίτσα Λισίτσκοβα - Η Ροσίτσα είναι διοικητική διευθύντρια της ICPD. Αυτή έχει επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία ως τραπεζίτης, όπως και θέσεις ως μέτοχος σε μερικές τράπεζες.
  • Ο Nicholas Stancioff - Ο Nicholas έχει σοβαρές γνώσεις στον τομέα των οικονομικών και των επενδυτικών έργων με ρίσκο στην Νότια Αμερική και Ανατολική Ευρώπη.
  • Ο Βελίτσκο Κλίγγωφ - Ο Βελίτσκο είναι ο δικός μας καθοδηγητής έργων – αυτός ήδη επιτυχώς έχει πραγματοποίησε το πρώτο μας έργο – Μαρίνα Κέϊπ Μαύρη θάλασσα και συνεχίζει την δική του σκληρή εργασία, για να βεβαιωθεί πως το Γκραντ Μπόροβετς θα ξεπεράσει και τις πιο τολμηρές προσδοκίες των επενδυτών
  • Η Τατιάνα Πελίτεβα - είναι ο γενικός μηχανικός της ICPD. Αυτή έχει πλούσια πείρα σε αναλογικά έργα και φροντίζει για όλα τα κατασκευαστικά και μηχανικά σχέδια.
  • Ο Ιβάϊλο Κόστωφ - Ο κος Κόστωφ, δικηγόρος το επάγγελμα, κινεί τις νομικές υποθέσεις που σχετίζονται με το έργο.

 

Τα μέλη του Συμβουλίου της ICPD έχουν πλούσια πείρα σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Ο Νικολάϊ Μάϊστερ συντονίζει το οικονομική σχεδίαση και το χρηματιστηριακό εμπόριο. Οι έμπειροι μηχανικοί ευθύνονται για την εποπτεία των οικοδομικών εργασιών με σκοπό την εγγύηση της τήρησης των πιο υψηλών τυπών κατά την ανοικοδόμηση του Γκραντ Μπόροβετς.

 

Η δικής μας αποστολή

 

Να εξασφαλίζουμε μακροπρόθεσμη αποδοτικότητα για τους πελάτες μας και τους επενδυτές μέσω τήρησης των αρχών της σταθερής ανάπτυξης. Εμείς προσαρμόζουμε τα σχέδια μας με την επιλογή και τις θελήσεις των επενδυτών και των τουριστών. Η μακροχρόνια πείρα μας πηγαίνει χέρι -χέρι με τις καλύτερες λύσεις μάρκετινγκ με σκοπό την ικανοποίηση των δικών σας αναγκών. Εμείς βλέπουμε από το πρίσμα της δικής σας αντίληψης και έτσι κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή – αυτό, που εσείς θέλετε.

 

Κάτοχος του περιζήτητου βραβείου του περιοδικού „Business Britain ” - „Επενδυτής της χρονιάς στις αναπτυσσόμενες αγορές για το 2008”, η ICPD γρήγορα μετατράπηκε σε ηγέτη στην επιχείρηση με ακίνητα. Στο τέλος –σας προσφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα – όπως στο χρόνο, έτσι και σε οικονομική σχέση.